DNV nieuwe ISO DNV nieuwe ISO

Bezoek de Vakdag van de gebouwschil!

Vroeger had je voegers, metselaars, en dakdekkers. Anno 2018 lopen deze ambachten in elkaar over en spreken we over ‘specialisten van de gebouwschil’. Tijdens de Vakdag van de gebouwschil op vrijdag 26 januari 2018 delen fabrikanten, toeleveranciers en andere betrokkenen in de branche kennis en ervaring met deze gespecialiseerde aannemers. Bezoek de Vakdag en je bent weer volledig op de hoogte van de laatste stand der techniek en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Tijdens dit evenement staan techniek, producten, opleidingen en nieuwe ontwikkelingen in de branche centraal. Fabrikanten en leveranciers tonen, in samenwerking met dakdekkers, metselaars en gevelspecialisten de laatste ontwikkelingen op het gebied van een ‘duurzame’ gebouwschil. Door de samenwerking tussen deze drie specialisten ontstaat op de Vakdag een nog aantrekkelijker aanbod van bezoekers, standhouders en workshops.

Workshops

Tijdens de Vakdag worden in vier verschillende workshops de nieuwste inzichten over actuele ontwikkelingen verklaard, te weten:

1. Valkuilen bij het werken met steenstrips (Harrie Vekemans)

Vekemans, een expert in het onderwerp en direct betrokken bij de commissie die momenteel een URL over dit onderwerp schrijft, neemt ons mee in de wereld van de steenstrips. Waar liggen kansen en wat zijn de risico’s?

2. Verwerking en toepassing van niet-cementgebonden mortels (Jaap Koek)

Jaap Koek adviseert bedrijven al jaren over technische zaken. Eén van de dingen die nogal eens op zijn pad komen, zijn de problemen die kunnen ontstaan bij het gebruik van voegmortels die geen of nauwelijks cement bevatten, en hoe daar juist wel mee moet worden omgegaan.

3. Veilig werken op hoogte met rolsteigers (Adri Frijters)

Frijters is veiligheidskundige, en heeft zijn sporen ruim verdiend bij Arbouw (het huidige Volandis). Hij neemt bezoekers mee in het veilig werken op hoogte, en richt zich vooral op rolsteigers. De wetgeving hieromtrent verandert namelijk per 1 januari 2018.

4. Rendement uit duurzame inzet van personeel (Tjeerd Willem Hobma)

Hobma is directeur van Volandis, het voormalige Arbouw, en vertelt hoe je als ondernemer winst kunt behalen met ‘duurzame inzetbaarheid’. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zo lang mogelijk goed inzetbaar blijven? Hoe houd je ze productief, tevreden en betrokken?

 

Inschrijven

Aanmelden voor deze informatieve kennisdag kan vanaf nu. Schrijf je direct in via www.hhd.nl, www.vnv-voeg.nl of www.avmmetselwerken.nl